Elkészítés: A fűszekereket (a só nélkül) jól összekeverjük a joghurttal, majd a kockára vágott csirkemellel, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Sós vízben puhára főzzük a rizst.
A bepácolt csirkemellet olaj nélküli serpenyőbe tesszük, és néhány kavargatás mellett 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a már megfőtt rizst, és felöntjük 1 bögre vízzel. Jól elkavarjuk, és hagyjuk a vizet teljesen elfőni, hogy jó rizottós állaga legyen. Közben sózzuk, és ízlés szerint szórunk még rá chilit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.