Elkészítés: Az olajon elkezdem dinsztelni az apróra vágott hagymát, rádobom a felkockázott répát és a borsót. Hagyom pár percet párolódni, majd belerakom a szárnyakat, és azzal is pirítom egy kicsit. Felkockázom a karalábákat, és azokat is beleteszem, és együtt párolom. Rádobom a lisztet, és azzal is kevergetve tovább párolom, majd óvatosan, apránként felöntöm vízzel, de közben kavargatom, hogy ne legyen csomós. Ha ez megvan, beleteszem még a fehérrépát és az apróra vágott petrezselymet is. Lefedem és felfőzöm. Ezután kis lángra veszem, és belerakom a májakat, megfűszerezem a levest. Puhára főzöm a húsokat, és ezután lehet bele bármilyen levesbetétet rakni. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.