Elkészítés: A csirkehúst megmossuk és felkockázzuk. A gombát hosszú, vékony szeletekre vágjuk. A rákokat megtisztítjuk, a farkaikat meghagyjuk. A
póréhagymát fél centis karikára vágjuk.
A szószhoz a húslevest, a narancslevet, a szakét, a szójaszószt, a cukrot összekeverjük, és 5 percig kis lángon főzzük.
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük.
4 részre osztjuk, mély tálakba tesszük, a
csirkével, a rákkal és a gombával megszórjuk. A szósszal meglocsoljuk, alufóliával lefedjük, és forró sütőben 10 percig sütjük.
Mindegyikre 1-1 tojást ütünk, majd újra lefedjük, és még 2 percig sütjük. Akkor jó, ha a fehérje kissé lágy marad, mint a tükörtojásnál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.