Elkészítés: A csirkemellfilét megtisztítjuk, kisebb csíkokra vágjuk, sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük, majd serpenyőben kevés olajon megsütjük.
A spenótot leöblítjük és megszárítjuk. A lilahagymát vékony félkarikákra vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk. A sárgarépát meghámozzuk és kis hasábokra vágjuk. Néhány bazsalikomlevelet összetépkedünk. Az egészet összekeverjük.
A citrom levéhez ízlés szerinti mennyiségű olívaolajat keverünk (az arány kb. 2/3-1/3 az olaj javára), esetleg kevés sót és frissen őrölt borsot is adhatunk hozzá, de szerintem a csirke elég fűszeressé teszi az ételt. Az öntettel meglocsoljuk a salátát. A sült csirkemellcsíkokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.