Elkészítés: A csirkemellfilét megtisztítjuk, kisebb csíkokra vágjuk, sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük, majd serpenyőben kevés olajon megsütjük.
A spenótot leöblítjük és megszárítjuk. A lilahagymát vékony félkarikákra vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk. A sárgarépát meghámozzuk és kis hasábokra vágjuk. Néhány bazsalikomlevelet összetépkedünk. Az egészet összekeverjük.
A citrom levéhez ízlés szerinti mennyiségű olívaolajat keverünk (az arány kb. 2/3-1/3 az olaj javára), esetleg kevés sót és frissen őrölt borsot is adhatunk hozzá, de szerintem a csirke elég fűszeressé teszi az ételt. Az öntettel meglocsoljuk a salátát. A sült csirkemellcsíkokkal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.