Elkészítés: A szárnyvégeket levágom.
Az olajat, a mustárt, a majorannát, a tárkonyt, a rozmaringot és a zúzott fokhagymát egy tálkában összekeverem (először a fűszereket a mustárral keverem, majd utána öntöm az olajat folytonos keverés mellett és vékony sugárban, így nem ugrik össze).
A szárnyakat egy tálba helyezem, és mindkét oldalát megkenem fűszeres mustárpáccal, majd 1 napig hűtőben érlelem.
Másnap roston megsütöm. Sütőben is lehet kb. 200 fokon 40-60 perc (amíg szép piros nem lesz).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.