Elkészítés: A filézett csirkemellet alaposan megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. Sóval, borssal, apróra vágott tárkonnyal és petrezselyemmel fűszerezzük.
A padlizsánokat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd kanállal kikaparjuk a belsejüket.
A felszeletelt hagymát kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a csirkemellet a felkarikázott paradicsommal, és félkészre sütjük.
A fehérbort lassan felforraljuk, majd a füstölt sajt kivételével beletesszük és felolvasztjuk az apró darabokra vágott sajtokat.
A félig kihűlt csirkéhez ütünk 1 tojást. Elkeverjük, és megtöltjük velük a padlizsánokat. Meglocsoljuk az olvasztott sajttal, végül ráreszeljük a füstölt sajtot.
Sütőben, mérsékelt hőfokon megsütjük. Párolt rizst adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.