Elkészítés: A csirkemellet felszeletelem, egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, és olívaolajon mindkét oldalát kicsit átsütöm.
Közben a sűrített paradicsomot, a hagymát és a fűszereket összekeverem (minden fűszerből ízlés szerint).
Amikor a hús átsült, egy jénai tálba teszem, az olajat, amiben a hús sült, a paradicsomhoz keverem, majd a hússzeletek tetejét vastagon bekenem. A sajtot ráreszelem (ez is ízlés kérdése, hogy mennyit), majd mehet a sütőbe.
200 fokon, alsó-felső sütéssel addig sütöm, míg a sajt ráolvad (kb. 10 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.