Elkészítés: A penne tésztát sós vízben, csepp olajjal (hogy ne ragadjon össze) megfőzünk.
Egy serpenyőben az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk, beletesszük a cukorborsót, a kockára vágott sárgarépát, sózzuk, borsozzuk,
oregánóval ízesítjük. Mikor már majdnem puha, kockára vágott cukkinit teszünk bele, és készre főzzük.
A zöldséges keveréket összevegyítjük a kifőtt tésztával, megszórjuk reszelt sajttal (fele füstölt is lehet), és előmelegített sütőben átsütjük.
Paradicsomsalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.