Elkészítés: Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Dolgozd össze egy tálban a vajat, a cukrot és a citromhéjat. Keverd hozzá a tojások sárgáját és a lisztet, a sütőport, aztán jöhet a tej és a citrom leve. Egy külön tálban verd kemény habbá a tojások fehérjét, majd add hozzá a keverékedet. Dolgozd össze jól, de ne túl erőteljesen, a levegőnek nem szabad kiszöknie a tojásfehérjéből. Öntsd egy kivajazott tűzálló edénybe (pl. jénai tál), állítsd az edényt egyharmadáig vízzel megtöltött mélyebb tepsibe, majd süsd a pudingot az előmelegített sütőben körübelül 45 percig, míg a teteje megszilárdul, szivacsos lesz, és aranyosan mosolyog rád.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.