Elkészítés: A lisztet, a zsírt, a tojások sárgáját a tejföllel és egy csipet sóval összegyúrjuk. A tésztát kétfelé vágjuk, majd vékony téglalap alakúra sodorjuk. Szorosan összecsavarjuk, és 2 órát pihentetjük.
A töltelékhez a 4 tojásfehérjét a porcukorral, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük a diót vagy a mákot.
A pihentetett tésztát 2 cm-es darabokra vágjuk, vékonyra sodorjuk, és megkenjük a töltelékkel. A kis tésztákat lazán összehajtjuk, majd forró sütőben megsütjük, és még melegen vaníliás cukorban megforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.