Elkészítés: A csokit a csomagolásában klopfolóval apróra zúzzuk, és tálba öntjük, gőz felett megolvasztjuk. Hozzáreszeljük a narancshéjat, hozzáadjuk a cukrot, egy kicsit később a vajat. Közben meg-megkeverjük.
Míg olvadozik, felverjük a tojáshabot egy csipet sóval, a lapát leöblítése után a tejszínhabot is. Ezalatt a csoki is felolvadt, kevés ideig hűtjük, belekeverjük előbb a tojáshabot, majd a tejszínhabot.
Fagylaltos vagy desszertes poharakba adagoljuk, 3-4 órára a hűtőbe rakjuk. Tálaláskor felvert tejszínhabbal vagy bogyós gyümölcsökkel, pörkölt dióval, mogyoróval vagy keksszel tálaljuk ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.