Elkészítés: A kakaóport, a cukrot, a sót és a dzsemfixet csomómentesre keverjük a vízzel, és lassú tűzön felforraljuk. A tűzről levéve beletördeljük a csokit, kevergetjük, amíg elolvad, majd visszarakjuk főni kb. 3 percre. A végén belekeverjük a vajat.
Tiszta üvegbe töltjük, lezárjuk, és 5 percre fejjel lefelé fordítjuk.
A vaj miatt jobb, ha hűtőben tároljuk. A vaj ki is hagyható belőle, akkor kevésbé lesz krémes állagú. Kb. másnapra válik folyósból zselésebb állagúvá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.