Elkészítés: A liszthez keverjük a cukrot, a sót, a tojás sárgáját, hozzáadjuk a langyos, kevés cukros tejben felfuttatott élesztőt, majd az olvasztott vajat. Deszkára borítjuk, és alaposan meggyúrjuk, majd pici liszttel megszórjuk, konyharuhával letakarjuk, és 1 óra alatt duplájára kelesztjük.
A pudingot az előírás szerint megfőzzük a kakaóporral együtt, és langyosra hűtjük.
Kissé átgyúrjuk a megkelt tésztát, vékonyra kinyújtjuk, és megkenjük a pudinggal, megszórjuk mazsolával, majd szorosan feltekerjük.
A tésztát trapézokra szeletejük, sütőpapíros tepsire helyezzük, megkenjük a tojássárga és tejszín keverékével, és még 30 percet kelesztjük.
Közben előmelegítjük a sütőt, és megsütjük a pudingos finomságot.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.