Elkészítés: Tálba ütöm a tojásokat, majd porcukorral, pici sóval, tejjel 8-10 percen át géppel együtt verem fel habosra a tojásokat. Ezután adom hozzá a lisztet és a sütőport, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm.
Elsimítom, és előmelegített sütőben 180 C fokon 14 perc alatt készre sütöm.
Még melegen kiveszem a sütőpapírral együtt, feltekerem lazán, majd hagyom kihűlni.
A krémhez egy edényben a vajat, a cukrot és a tejszínt állandóan kevergetve 10 percet forralom. A vége felé a kávét is beleöntöm.
Ezután a tűzről lehúzom, a kakaóport beleszitálom, ezt is állandó kevergetés mellett (ha csak úgy beleszórom akkor csomós lesz).
Egy nagyobb lábosba jeget teszek félig, és erre teszem a krémet, így gyorsan kihűl. Persze kevergetem néha. Amikor látom, hogy dermedni kezd, akkor géppel ezt is kikeverem szép selymesre.
A krém 2/3 részét belülre kenem, a többit kívülre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.