Elkészítés: A darált kekszet és a darált mandulát - vagy kesudiót - összekeverem, ízlés szerint adok hozzá cukrozott kakaóport, fahéjat, szegfűszeget. Annyi tejet öntök hozzá, hogy jól formálható masszát kapjak belőle.
A meggyet vagy cseresznyét kicsit kinyomkodom.
Attól függően, hogy mekkora golyókat szeretnék kapni a végén, egy kis adag masszát nedves kézzel kiveszek, és a közepébe dolgozok 1-1 szem cseresznyét vagy meggyet.
Az étcsokit kis lyukú reszelőn lereszelem és végül a golyót beleforgatom.
A kész golyókat egy órára hűtőbe teszem, hogy összeálljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.