Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tejet elkeverjük a cukorral és a vaníliával, hozzáadjuk az olvasztott margarint, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet és a tojást is. A tészta egyik feléhez hozzákeverjük a kakaóport és a felolvasztott étcsokoládét, a másik feléhez pedig a narancshéjat.
A csokoládés részt egy kivajazott kuglófformába öntjük. Kanalanként hozzáadjuk a narancsos keveréket úgy, hogy egy kenőkéssel örvényeket rajzolunk bele (ez adja majd a márványmintázatot).
A kuglófot sütőben 60-80 percig sütjük (tűpróbával ellenőrizzük), majd a formában 20 percig hűlni hagyjuk. Közben az apróra vágott csokoládét összeforraljuk a tejszínnel, és tálaláskor meglocsoljuk vele a kuglófot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.