Elkészítés: 1 citrom héját lereszeljük és mindkettő levét kinyomjuk. A vajat a cukorral,1 csomag vaníliás cukorral és a citromhéjjal kikeverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát elfelezzük. 2 lapot sütünk belőle sütőpapírral bélelt 24×38 cm-es tepsiben úgy, hogy 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 200 fokra emeljük a hőt, és 15-20 percig sütjük egyenként a lapokat.
A kisült és kihűlt lapokat vízfürdőben megolvasztott csokoládéval megkenjük, mielőtt megdermed, hullámokat húzunk bele.
A tejszínt a másik csomag vaníliás cukorral és a habfixálóval felverjük. A pudingport a tejjel és cukorral felfőzzük, kihűtjük, és jól kihabosítjuk. Apránként hozzáadagoljuk a felvert kemény tejszínhabot.
A tejszínes habot az alsó lapra simítjuk és ráfektetjük a másik lapot. Kakaóporral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.