Elkészítés: Keverd össze a tészta hozzávalóit robotgéppel, majd öntsd vajazott, lisztezett tortaformába. A massza sűrű krémállagú lesz. Tedd 200 fokos előmelegített sütőbe, és süsd kb. 20-30 percig, tűpróbábal ellenőrizd.
A krémhez egy tejforraló edényben kis lángon elkezded melegíteni a tejet a vaníliás cukorral. Egy másik edényben keverd össze a tojást, a cukrot, a kakaóport és kevés tejet. A keveréket öntsd a meleg tejbe, és addig főzd, amíg elkezd sűrűsödni, ekkor ad hozzá a vajat, és főzd még egy kicsit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.