Elkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd a margarinnal összemorzsoljuk, és hozzátesszük a kakaóport és a fűszereket, a narancshéjat és a csokoládét lereszelve.
A tejszínt kikeverjük a tojásokkal, és a lisztes keverékhez adjuk. Végül belekeverjük a narancslét. Jól kikeverjük ezzel is.
Kikent, lisztezett vagy papírkapszlival bélelt muffinformákba kanalazzuk, és 180 fokon megsütjük.
A krémhez a csokis pudingport felfőzzük 3 dl tejben 3 evőkanál cukorral. Ha kihűlt, ízesítjük pár csepp rumaromával vagy rummal, és habosra keverjük 10 dkg margarinnal. Ezzel díszítjük a kihűlt muffinokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.