Elkészítés: A magozott szilvát a cukorral, a vízzel és a fahéjjal összekeverjük, és lassan szétfőzzük. Levesszük a tűzről, a rumot hozzáadjuk, és melegen tartjuk. A tejet a tojásokkal, a tojássárgájával és az olajjal jól összekeverjük. A pudingport és a lisztet hozzáadjuk, és sima, sűrű állagúvá keverjük, aztán fél órát állni hagyjuk. Egy tepsibe – kb. 25 cm átmérőjű – egy kis étolajat öntünk és felmelegítjük. A tésztából kisütjük a palacsintákat. A kész palacsintákon a tölteléket szétterítjük, majd összehajtogatjuk, és porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.