Elkészítés: A tejszínt felforrósítjuk, beletördeljük a csokoládét, és a mentás csokoládélapocskákat. Kevergetve, lassú tűzön hagyjuk teljesen felolvadni, és egyet forralunk rajta. Kihűtjük, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap habosra verjük a krémet, közben beledolgozzuk a habfixálót. A krémmel bevonjuk a szív alakúra vágott piskótát. Tejszínhabbal megdíszítjük a torta peremét, és csokoládélevélkékkel, illetve tetszés szerinti marcipánfigurákkal díszítjük a tetejét.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: másnap
1 szelet: 612 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.