Elkészítés: A tejszínt felforrósítjuk, beletördeljük a csokoládét, és a mentás csokoládélapocskákat. Kevergetve, lassú tűzön hagyjuk teljesen felolvadni, és egyet forralunk rajta. Kihűtjük, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap habosra verjük a krémet, közben beledolgozzuk a habfixálót. A krémmel bevonjuk a szív alakúra vágott piskótát. Tejszínhabbal megdíszítjük a torta peremét, és csokoládélevélkékkel, illetve tetszés szerinti marcipánfigurákkal díszítjük a tetejét.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: másnap
1 szelet: 612 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.