Elkészítés: Egy tálban kikeverjük a tojássárgáját a cukorral és a vízzel. Adunk hozzá 4 evőkanál baracklekvárt, 32 dkg lisztet, melybe sütőport keverünk. Legvégül a 4 tojás felvert habját is beleforgatjuk.
Kikent, lisztezett tepsiben sütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A darált diót a vaníliás cukorral felforralt tejjel leforrázzuk. Belekeverünk 10 dkg vajat és cukrot. Addig kavarjuk, míg kemény és fehér nem lesz. Végül fél dl rumot keverünk bele, majd a kétfelé vágott tészta közé kenjük. Kevés krémet
hagyjunk a tetejére is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.