Elkészítés: A csülköt megtisztítjuk, befűszerezzük, és egy alufóliával lefedett, mély tepsibe helyezzük. Kétujjnyi vizet öntünk alá, és előmelegített sütőben, közepes tűznél 1,5 óráig pároljuk.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,
mindkettőt egészben hagyjuk. Mindegyik hagyma közepébe egy egész szegfűszeget szúrunk.
Kb. 1,5 óra után az alufóliát a húsról
átmenetileg levesszük, a burgonyákat és a hagymákat a csülök köré tesszük. Újból befedjük, és még kb. fél óráig pároljuk, majd a sör felével a húst és a zöldségeket is meglocsoljuk.
Újabb fél óra teltével ismét meglocsoljuk a maradék sörrel. Villával ellenőrizzük, hogy puha-e, ha igen, akkor fólia nélkül kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.