Elkészítés: Az újhagymák fehér részét apró kockákra vágom, a zöldet felszeletelem és egy mély pohárba helyezem. A cukkinikat almareszelőn lereszelem. A petrezselymet felaprítom, a hagymaszárakhoz adom a többi fűszerrel, keményítővel és a tejföllel együtt.
Olívaolajon üvegesre párolom a hagymát, hozzáadom a cukkinit, sózom, borsozom. Nagyjából 5 perc alatt levet enged és roppanósra puhul. Ezalatt a pohárban botmixerrel elegyítem a tejfölt és a mustárt a zöldekkel, valamint a keményítővel. A félpuhára párolt cukkinihez adom, egyet forralok rajta.
Melegen is fogyasztható, de hidegen egészen csodás! A kész főzeléket hagyom szobahőmérsékletűre hűlni, majd hűtőszekrényben tárolom fogyasztásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.