Előkészítés: A cukkínit és a burgonyát hámozzuk meg és kockázzuk fel, a hagymát és a fokhagymát aprítsuk fel nem túl apróra.
Elkészítés: A vizet forraljuk fel, morzsoljuk bele a leveskockát. Adjuk hozzá a kockára vágott cukkínit, burgonyát és a hagymát, fokhagymát. Befedve 20 percig főzzük alacsony hőmérsékleten. Majd hagyjuk egy kicsit kihűlni, és pürésítsük a zöldségdarabokat (legjobb botmixerrel). Keverjünk hozzá egy kevés tejet vagy tejszínt, és sóval, borssal ízesítsük. Kockára vágott, olajon megpirított kenyér vagy zsemlekockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.