Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd felaprítjuk. A hússal együtt megpirítjuk egy kanál olajon. Belekeverjük az apróra vágott friss paradicsomot és a paradicsompürét, hozzáadjuk az oregánót, és lassú tűzön 20 percig főzzük. A petrezselymet megmossuk, felvagdossuk és a szószhoz adjuk. Fűszerezzük sóval, borssal, és egy kanál citromlével. A tésztát bő sós vízben megfőzzük, leszűrjük, leöblítjük hideg vízzel, és állni hagyjuk. A cukkinit megmossuk, meghámozzuk és felszeleteljük, fűszerezzük. A sütőt előmelegítjük. A feta sajtot szétmorzsoljuk, felét elkeverjük a tésztával, majd a hússal és a cukkinivel rétegezzük egy kikent tűzálló tálban. A lisztet megpirítjuk a kevéske vajjal, folyamatos kevergetés mellett hozzákeverjük a hideg tejet, és addig főzzük, míg kissé megsűrűsödik. Belekeverjük a megmaradt fetát, sózzuk, borsozzuk, adunk hozzá 2 kanál citromlevet és egy csipetnyi szerecsendiót. Ezzel a keverékkel leöntjük a tésztát és 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.