Elkészítés: A rukkolapestóhoz a rukkolát és a diót durván összevágjuk, majd a többi hozzávalóval együtt egy mixerbe öntjük, és selymesre turmixoljuk. Az olívaolajat érdemes apránként csurgatni. A permezántól kap sósságot a mártás, de ízlés szerint sózhatjuk, borsozhatjuk.
A cukkinit zöldséghámozóval vékony szeletekre vágjuk. A halszeletek sózzuk, borsozzuk, kétujjnyi darabokra vágjuk, majd betekerjük a cukkiniszeletekbe. Kevés olajat forrósítunk, majd sütés előtt lisztbe forgatjuk a betekert haldarabokat, mindkét oldalán készre sütjük.
Közben a linguine tésztát lobogó forró, sós vízben al dente megfőzzük, leszűrjük.
A megfőtt tésztára halmozzuk a friss pestót, és a cukkinis hallal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.