Elkészítés: A hagymát felaprítom, és olajon elkezdem pirítani. Amikor üveges lesz, ráteszem a vékony karikákra vágott paprikát, és megpuhítom. Majd amikor ez kész, a vékony csíkokra vagy kockákra vágott csirkemellet ráteszem, és fehérre sütöm. Amikor ez is kész, felöntöm az egészet a tejföllel (ilyenkor mindig leveszem a tűzről). Pár percig főzöm együtt az egészet, majd jöhet a fűszerezés: ízlés szerint sózás, majd a curry - szintén ízlésnek megfelelően, de a sok currytől nagyon finom, pikáns íze lesz és szép citromsárga színe. Főzöm kb. 5 percig így, majd amikor elkezd bugyogni, kicsit besűrítem az egészet. Ezt vagy liszttel, vagy ételkeményítő porral lehet megtenni. Közben kifőzöm a pennét, és külön tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.