Elkészítés: A vajat serpenyőben felolvasztjuk, a cukrot és a vaníliás cukrot hozzáadjuk. Kis lángon keverjük, míg a cukor el nem olvad benne, majd a tortadarát is beleszórjuk, felolvasztjuk. A tűzről levéve a darált diót is beleszórjuk, és hozzáadjuk - egyesével - a tojások sárgáját. A lisztet a sütőporral elvegyítjük, és a masszához adjuk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszába forgatjuk. Kivajazott, bezsemlemorzsázott őzgerinc formába tesszük. Kb. 170 fokos sütőben 30-40 percet sütjük. Kifordítjuk a formából és hagyjuk kihűlni. Utána baracklekvárral bekenjük az egészet, és hűtőben dermedni hagyjuk. Végül tortabevonóval bevonjuk, és durvára vágott dióval megszórjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.