Elkészítés: A sertéshúst kiklopfoljuk, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük, félretesszük.
Elkészítjük a tölteléket: 2 db zsemlét vízbe áztatunk, jól kicsavarjuk, és 20 dkg darált hússal, 2 tojással összekeverjük, borsozzuk, apróra vágott petrezselyemzöldet teszünk bele.
A húsra 1 szelet gépsonkát fektetünk, arra 1 szelet füstölt sajtot, és erre 1 kanál tölteléket teszünk. Felcsavarjuk, és tepsibe vagy tűzálló tálba rakjuk. Egy kis olajat, és kis vizet öntünk alá.
Alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben 40 percig pároljuk. A fóliát levéve még 20 percig szép pirosra sütjük.
Rizibizivel vagy szerecsendiós burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.