Elkészítés: Az élesztőt 1 evőkanál mézzel és pici tejjel megfutattjuk. A liszthez adunk 5 dkg vajat és 8,5 dkg mézet, majd a felfuttatott élesztőt is. Összegyúrjuk, kelesztjük, legalább háromszor átgyúrjuk. Kissé belisztezett felületen kinyújtjuk téglalap alakúra, kivajazott tepsibe helyezzük.
6 dkg cukrot a tésztához való maradék mézzel, 9 dkg vajjal és a mandulalapocskákkal felfőzzük, kicsit hűtjük, majd a kelt tésztán eloszlatjuk.
A tésztát 30-35 perc alatt 180 fokon megsütjük. A tésztát két lapra vágjuk, a felső mandulalapos részt 12 egyforma szeletre osztjuk.
A töltelékhez a pudingot szokásos módon 4 dl tejjel elkészítjük. A vajat habosra keverjük, kanalanként hozzáadjuk a pudingot.
A kihűtött pudingkrémet az alsó tésztalapra kenjük, megszórjuk a felaprított barackkal, majd a 12 szelet mandulás tésztával befedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.