Elkészítés: A kacsacombok bőrét bevagdossuk, majd a combokat sózzuk, borsozzuk, és fél órát állni hagyjuk.
Egy serpenyőt felforrósítunk, kevés olajjal megkenjük, majd a combok mindkét oldalát ropogós pirosra sütjük /először a bőrös felét/, és felöntjük a narancsos üdítőital felével, lefedve alacsony hőfokon pároljuk.
Közben a datolyát megmossuk, félbevágjuk, magját kivesszük. A narancsot is megmossuk, levét kifacsarjuk, héját lereszeljük. A datolyát, a narancslét és a kevés narancshéjat hozzáadjuk a combokhoz, majd készre pároljuk. A maradék üdítőitallal szükség szerint felöntjük.
A puha és omlós combokat kivesszük a serpenyőből. A pecsenyeléhez barnacukrot, vajat adunk, és jól besűrítjük, és a combokra öntjük.
Ánizsos lilakáposztával, burgonyapürével körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.