Elkészítés: A tésztához valókat összedolgozzuk, 3 egyenlő részre osztjuk, majd kinyújtva egyesével megsütjük.
A krémhez a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük.
A kisült lapok egyikét összetörjük, és 2 dl tejbe áztatjuk, hozzáadunk 1 evőkanál lekvárt, 3 evőkanál kakaót, fél dl rumot vagy aromát, végül ezeket a habosra kevert töltelékhez keverjük.
A tölteléket a 2 lap közé kenjük.
A tetejére gőz felett cukorral habbá vert tojásfehérjét kenünk. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.