Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 2 részre osztjuk. A 3 tojássárgáját a porcukorral habosra kikavarjuk, hozzáadjuk a citromok levét és lereszelt héját, és az első 3 tojás fehérjét (a tészta hozzávalóitól marad meg) kemény habbá felverjük, és szép lassan adagoljuk a kikavart sárgájához. Ez időben lassan adagoljuk a darált diót is.
A tészta egyik részét kinyújtjuk, beletesszük a tepsibe, megkenjük 2 evőkanál barack- vagy eperlekvárral, rátesszük a töltelék felét, a második lapot is kinyújtjuk, rátesszük a töltelékre, megkenjük lekvárral, majd rátesszük a megmaradt tölteléket. Egy jó óráig kelni hagyjuk.
A 3 tojás fehérjét kemény habbá verjük 12 dkg porcukorral, és ráöntjük a tésztára. sütőbe tesszük, majd amikor a hab pirulni kezd, le kell takarni papírral, hogy a hab ne égjen el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.