Elkészítés: A lisztet, a korpát, az eritritet, a sütőport, a citromhéjat és a vaníliás nyírfacukrot összekeverjük, óvatosan hozzáforgatjuk a felvert tojásfehérjéket. Körülbelül 25x15 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon, alsó-felső sütésen 15-20 perc alatt megsütjük.
A megtisztított epret egy kevés vízzel feltesszük főni, kis lángon szétfőzzük, majd egy kevés vízzel elkeverve hozzáadjuk a pudingport, és még 1-2 percig főzzük kevergetve.
A mázhoz a kakaóport elkeverjük a por eritrittel, és óvatosan adagoljuk hozzá a tejszínt, amíg sűrű krémet nem kapunk.
A tortalapot 3 egyforma részre vágjuk (nem vízszintesen), megtöltjük az eperkrémmel, a tetejét pedig a csokikrémmel beborítjuk. Hűtőben lehűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.