Elkészítés: A tojások sárgáját a porcukorral és 5 evőkanál vízzel nagyon jó habosra keverjük /kb. 10 perc robotgéppel/. Néhány perc után adjuk hozzá a 6 evőkanál vizet is, ettől még habosabb lesz. Ezután kemény habbá verjük a fehérjéket is, majd a sütőporral, vaníliás cukorral elkevert liszttel felváltva óvatosan belekeverjük a masszába /a lisztes keveréket szitálva adagoljuk!/. Végül a darált diót is lazán beleforgatjuk, majd kikent, kilisztezett, kb.26 cm átmérőjű kuglófformába öntjük a tésztát, előmelegített, de nem túl forró sütőben tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.