Elkészítés: A pulykamellet egészben hagyom, fűszerezem sóval, borsikafűvel, rozmaringgal, és a vajjal jól bedörzsölöm. A fél citrom levével meglocsolom. Tűzállótálba teszem, és lefedve 30 percig 200 fokon sütöm.
A diót a mézzel, a fél citrom levével és a maradék fűszerekkel összekeverem. Majd rákenem a húsra, és beborítom a szalonnával, mellédobom a kifacsart citromokat. Visszateszem a sütőbe, és 180 fokon kb. 2 órát sütöm. Legalább 30 percenként meglocsolom a levével, hogy ne száradjon ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.