Elkészítés: Először a tésztához a puha vajat a
többi hozzávalóval kézzel összekeverem, egy kicsit
ragad, és egy 22 cm-es sütőpapírral bélelt
tortaformába teszem, majd egy nedves kanállal
elterítem a forma méretére.
Előmelegített 180 C fokos sütőben 12 perc alatt
elősütöm.
A krémhez a puha vajat a tojásokkal és a cukorral
géppel kikeverem, mehet bele a tejföl, a
mascarpone, a pudingpor, ezzel tovább keverem,
végül a többi hozzávalót is belekeverem: dió, fahéj,
narancslé és reszelt héja.
Az elősütött tésztára öntöm a krémet, és
visszatolom a sütőbe, 175 C fokon legalább 1 órát
sütöm.
Ha készen van, hideg helyre teszem, és csak teljes
kihűlés után szeletelem.
A tetejét lehet díszíteni tetszés szerint kétfajta
csokival, vagy ha teljesen kihűlt, akár csokimázzal
is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.