Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverem, majd kanalanként hozzáadom a diót és a zsemlemorzsát. A kapott tésztát 3 egyenlő részre osztom, ebből készül a 3 db lap. A tortaformát zsírpapírra körberajzolom, kivágom /24-es tortaforma/. A tortaformát kikenem, egy lapot beleteszek, és egy adag tésztát egyenletesen elkenek rajta. Megsütöm, majd ugyanígy még 2 lapot sütök. Ha kész, lehúzom róla a papírt.
Közbe a krémhez a margarint a cukorral habosra keverem, hozzáadom a vaníliás cukrot, a vizet, a rumot, végül kanalanként a diót. A krémet megint 3 részre osztom, megtöltöm és bevonom a tortát. 1-2 órára hidegre teszem, utána tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.