Elkészítés: A tojások sárgáját 20 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal összekeverjük. Hozzáadjuk a 20 dkg lisztet - az 1 csomag sütőporral elvegyítve -, és a 7 evőkanál vizet felváltva (liszt-víz), majd a tojások felvert habját. Kivajazott, kilisztezett gyümölcstortaformában megsütjük.
Krém: A 20 dkg cukrot az 1 dl tejjel felfőzzük, majd hozzáadjuk a 10 dkg diót az 1 kanál liszttel. Ha kissé kihűlt, elkeverjük benne a 15 dkg vajat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.