Elkészítés: A tojások sárgáját 20 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal összekeverjük. Hozzáadjuk a 20 dkg lisztet - az 1 csomag sütőporral elvegyítve -, és a 7 evőkanál vizet felváltva (liszt-víz), majd a tojások felvert habját. Kivajazott, kilisztezett gyümölcstortaformában megsütjük.
Krém: A 20 dkg cukrot az 1 dl tejjel felfőzzük, majd hozzáadjuk a 10 dkg diót az 1 kanál liszttel. Ha kissé kihűlt, elkeverjük benne a 15 dkg vajat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.