Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy nagy lappá kinyújtjuk, villával megszurkáljuk, és egészben megsütjük. Egy éjszakát pihentetjük.
A citrommázhoz 30 dkg cukrot fél citrom levével és 2-3 evőkanál vízzel 15 percig keverjük, míg a cukor felolvad. A tészta tetejét a citrommázzal bevonjuk, dominó nagyságú szeletekre vágjuk. A mázból egy jó kanálnyit meghagyunk, 2 dkg kakaóval barnára festjük, kevés vízzel hígítjuk, papírtölcsérbe tesszük, melynek hegyét 2 mm vastagságúra vágjuk, és bepöttyözzük a tetejét úgy, ahogy a dominók vannak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.