Elkészítés: A túrót a tojás sárgájával, vaníliás és kristálycukorral összekeverjük. Mindenki kicsit másképp szereti: édesebben, tojásosabban, ezért meg kell kóstolni. Magában is finom. :) A kifliket félbevágjuk, kibelezzük. A túróval megtöltjük. Kevés olajat felhevítünk, és abban kisütjük a kiflit, hogy jó ropogós legyen. A túrós tölteléket habosíthatjuk a tojás felvert fehérjével, vagy belekeverhetjük a kifli kivájt belét is. Ínyencek keverhetnek a töltelékbe fahéjat vagy aprított kaprot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.