Elkészítés: Az első tésztát jó gyengére kidolgozom. Lisztezett gyúródeszkán négyzet alakúra nyújtom, amire rárakjuk a vajas tésztát. Először jobbról, majd balról, alulról, végül felülrül hajtogatjuk.15 percet pihentetjük. Ezt a hajtogatást háromszor ismételjük, mindig az eredeti sorrendben.Végül 2 cm vastagságúra nyújtjuk ki. A tetejét párhuzamos vonalakkal bevagdossuk (fél cm távolságban). Kis méretű pohárral szaggatjuk. Fél óráig még pihentetjük, majd tetejét tojássárgájával kenjük meg. Előmelegített sütőben sütjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.