Elkészítés: Vizet forralunk, és az édesburgonyát héjastul megfőzzük, ez kb. 30 perc. A megfőtt édesburgonyát meghámozzuk, krumplinyomóval pépesítjük, sózzuk és fűszerezzük. Hozzáadjuk a kókusztejet is, összekeverjük, lefedjük, hogy ne hűljön ki.
Kevés vajat felforrósítunk, a vékonyra szeletelt hagymát megpirítjuk rajta, majd ezt is az édesburgonyához adjuk. Egy sütőtálat kikenünk vajjal, beleöntjük a keveréket, elsimítjuk, majd a tetejére tesszük kis darabokban a maradék vajat.
250 fokra melegített sütőbe tesszük, és 15 perc alatt összesütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.