Előkészítés: A káposzta külső leveleit leszedjük, majd kettévágjuk, kivágjuk a torzsáját, és széles laskára vágjuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A kolbászt hideg vízzel lemossuk, így könnyebben le tudjuk húzni a bőrét, majd kb. fél cm vastag karikára vágjuk.
Elkészítés: Az olajat lábasban felforrósítjuk, beletesszük a szalonnát, és üvegesre pirítjuk. Hozzátesszük a káposztát, a kolbászt, az ételízesítőt. Jól összekeverjük, majd lefedve, lassú tűzön kb. 30 perc alatt készre pároljuk. Ha a káposzta már megpuhult, megszórjuk pirospaprikával, ha szükséges csipet sóval, borssal, összekeverjük, és ízlés szerint tejföllel kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 390 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.