Elkészítés: A tészta hozzávalóit (liszt+cukor+vaj+víz) összegyúrjuk, majd golyót formálunk belőle, fóliába csomagoljuk, és fél órára a hűtőbe tesszük. Fél óra múlva kivesszük a hűtőből, és kör alakúra nyújtjuk, majd beletesszük egy kör alakú sütőformába. Villával megszurkáljuk, majd ismét a hűtőbe tesszük fél órára. Közben megmossuk, és hasábokra vágjuk az almákat és a barackokat. (nem hámozzuk meg egyiket sem!)
Kivesszük a tésztát a hűtőből és megpakoljuk a gyümölcsgerezdekkel: egy barack, egy alma, egy barack, egy alma. Az egészet megszórjuk áfonyával és/vagy málnával (vagy mindkettővel). Elkészítjük a morzsát: a lisztet, a vajat és a cukrot összemorzsoljuk az apróra vágott dióval, megszórjuk fahéjjal, majd az egésszel beborítjuk a süteményt. Előmelegített sütőben, kb. 200 fokon 20 perc alatt barnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.