Elkészítés: Az olívakrémhez a magozott olívabogyókat, az apróra vágott petrezselymet, a mandulát és az olívaolajat turmixgép poharába halmozom, erős fordulatszámon krémmé keverem. Ha szükséges, sózom, kevés borssal fűszerezem, kis edénybe szedem.
A paradicsomok héját kereszt alakban bemetszem, forró vízbe dobom, majd gyorsan megmázom. Vékony karikákra szeletelem, tálba helyezem, csinosan elrendezem. Balzsamecettel meghintem, enyhén sózom, bőségesen borsozom, kis halmokban rárakosgatom az olívakrémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.