Elkészítés: A tésztát mindig a sütés előtti nap kell összeállítani: a margarin felét elmorzsoljuk a liszttel, 1 mokkáskanál sóval, a sütőporral, majd a tejjel tésztát gyúrunk belőle.
A margarin másik felét a sajttal, 1 mokkáskanál sóval és a pirospaprikával sima krémmé keverjük.
A tésztát 3 felé osztjuk, és lisztezett gyúrólapon egyenként vékony, hosszúkás téglalapalakúra nyújtjuk. A krémmel egyenletesen megkenjük.
Egyenként szorosan feltekerjük, és külön-külön alufóliába csomagolva másnapig hűtőben pihentetjük.
Sütés előtt éles késsel 3 mm vastagon fölszeleteljük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokos sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.