Elkészítés: Egy nagyobb lábasban feltesszük főni a rizst, megsózzuk, és bőségesen meghintjük curryvel.
A mogyorót olajon megpirítjuk (mi most kókuszzsírt használtunk), majd hozzátesszük az apróra vágott csirkemellkockákat, megszórjuk curryvel, és nagy lángon átsütjük. Mikor megpirultak, hozzátesszük a mazsolát, a felkarikázott banánt és az erős paprikát. Az egészet még a tűz fölött összekeverjük. Közben, ha megfőtt a rizs, hozzákeverjük a baracklekvárt, majd az egész serpenyő tartalmát.
Rögtön tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.