Tojásokat szetválasztjuk , fehérjét 1 csipetnyi sóval kemény habbá verjük
Sárgáját 16 ek cukorral habosra verjük
16 ek lisztet 1 csomag sütőporral át szitálunk és a hobosra vert sárgájához keverjük
Majd a felvert fehérjét is hozzá adjuk
Krém .
Krém. Kiolvasztott epret a cukorral gázon felteszem főni , ha forr kicsit levesszük hűlni és főzés közben krumpli nyomoval összenyomom de marad nagyobb db is, ha hűlt kicsit de még meleg egy evőkanál étkezési zselatint leöntesz fél dl vízzel hagyom duzzadni majd megmelegítem de ne forrjon, beleötom az eperbe és egyből melegen , 2-3 órára hűtőbe teszem hogy megdermedjen, ha megdermedt , akkor kemény habbá felverem a tejszínt és aprankét hozzá adom a zselés epret. És készen is van a krém.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.